At det blir seriøs katastrofe er vel ikke HELT overraskende. MEN det som slår ned som en liten bombe er at Willie Nelson er med. Og spiller gitar. Og synger. Mens breakbeaten danser samba over plastikkstøvlettene til Nancy Sinatra.

Nå skal det vel kanskje sies at dette er singelen fra langfilmversjonen av den legendariske redneck TV-serien «Dukes of Hazzard.» Jeg håper at Willie er med som en hyllest til sin venn Waylon Jennings som skrev og sang temaet til den originale TV-serien. Nå er ikke disse gutta alene om å ha blamert seg i Dukes of Hazzard sammenheng. Det er antagelig Johnny Cash’s dypeste, mørkeste øyeblikk da han sang sangen om bilen i Dukes of Hazzard: «The General Lee.»

Willie Nelson gjør altså alt for penger..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s