Jeg tenkte jeg skulle snakke litt om The Meat Purveyors Jeg snublet over disse folka da jeg fant deres medley av Madonna låter. «The Madonna Trilogy» (som inneholder: Like a virgin, Lucky star og Burning up), på samleplata «Making singles, drinking doubles.»

Bandet beskriver seg selv slik på plateselskapets hjemmeside:

Whiskey-fueled and case-hardened deep in the heart of Texas, TMP boast a personal history that would shame Fleetwood Mac, and wood shedding that sends so-called roots revivalists, snooty bluegrass purists, and alt-country poseurs into paroxysms of self-doubt and years of expensive therapy.

Dette er IKKE tradisjonell bluegrass. De hevder selv at de er bluegrassens redningsmenn. Alt tyder,så langt, på at de har lykkes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s