Jeg er veldig svak for japansk tyggegummi-pop. Veldig svak. Så svak at jeg liker det japanerne kaller «eurobeat» mens vi gjerne kaller det «dance.»

Jeg tenkte at det skulle handle litt om Hinoi Team i dag fordi jeg nettopp fikk tilsendt en promo-DVD med nettopp Night on fire.

Hinoi Team er bygd opp rundt Asuka Hinoi og er vel forholdsvis erketypisk for hva plateselskapet Avex driver med. Tungt markedsførte pikegrupper med sløvsinnede schlägers og noen få ytterst begrensede dansetrinn i musikkvideoene. Dette selger som geitesmør i Mongolia.

Hinoi Team har så langt bare gitt ut tre singler: Ike ikeKing Kong og nå til sist Night on fire.

De har med seg fribryteren KoRikki (eller Korickey – jeg har sett det stavet på begge måtene) , uvisst av hvilken grunn. Jeg klarer faktisk ikke å spore opp særlig mye informasjon om mannen – så jeg stoler på den engelske fansidens påstand om at mannen gjør flere av sine signaturbevegelser i denne musikkvideoen du finner under.

Jeg skal ikke si så mye mer – jeg bare overlater dette flashbacket til tidlig nittitall til deg og din nattesøvn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s