Day by day Armageddon er skrevet av pseudonymet J.L.Bourne  Serien foregår under og etter zombie-apokalypsen.  Dette er jo en genre som har eksplodert de siste 10 -15 årene, og som oftest er det rene prepper fantasier. Det er, ofte, en vit handlekraftig mann som for lengst har skjønt at den amerikanske regjeringen ikke er å stole, og har bygget sitt eget lille fort dypt i skogene eller høyt i fjellene.


Disse bøkene er solid bekreftelse på det som gjerne kalles «white unease,» hvor zombiene er symboler på alt det som den hvite middelklassen frykter.

Day by day Armageddon serien er en av de bedre i denne genren.  Kanskje fordi den, på tross av forfatteren, som står til høyre for Attila, er relativt fri for referanser til at verdens elendighet er feilen til akademikere, feminister og politikere som har solgt seg til kommunistene.

Serien er skrevet i dagboksformat – av en yrkesmilitær – som opplever zombieapokalypsen på nært hold.

Ghost Run er den 4 og hittils den siste i denne serien, og i denne boken er jakten på en medisinsk løsning satt i høysetet.
Den navnløse hovedpersonen tar seg tilbake inn på fastlandet fra tilfluktstedet til havs på jakt etter spesialstyrker som er låst fast dypt inne i de amerikanske sørstatene med det som kanskje er en vaksine mot zombiebitt.
Turen innover i landet med temmelig hårreisende hvor hovedpersonen møter pirater, zombier og overlevende.
Dette er velskrevet, actionfyllt moro – som de fleste av de andre i denne serien.  Leter du etter litt tidtrøyte finnes det mye verre ting der ute.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s