Disse neste seriene ser interessante ut basert på beskrivelse, tema og kanskje også promobilder.

The Haunting of Bly Manor

I 2018 lagde Mike Flanagan en av de beste skrekkfortellinger noen sinne for TV. Den var oppkalt etter og basert på Shirley Jacksons The Haunting of hill house. Den hadde premiere på Netflix i Oktober det året og var en kjempesuksess. Ikke bare var den usedvanlig spennende , men var også teknisk brilliant med lange kompliserte scener i kontinuerlige tagninger. Som skrekkfilmfan var det noe av det skumleste jeg så det året.

Haunting of Bly Manor er en slags oppfølger – som er basert på Turn of the screw av Henry James. Ingen release dato er satt ennå, (kanskje Halloween) men jeg gleder meg.

Maniac Cop

På slutten av 1980 tallet laget villmannen William Lustig en forunderlig slasherfilm hvor skurken var nettopp en «Maniac Cop.» 30 år etterpå er det den danske villmannen Nicholas Winding Refn som skal lage tv-serie for HBO over samme tema.

Maniac Cop will be my version of a cocaine-fueled, neon-soaked, bubble gum-wrapped, mayhem-infused, speed-driven universe of thrill-seekers who are consumed by that ever-present struggle of good vs. evil…but evil is winning.”

Winding Refn om serien.

Så kan vi forvente en blanding av Hill Street Blues, Retrowave synth og gladsplatter?

The Old Man

Spionserie. Med Jeff Bridges. Basert på en roman av Thomas Perry.
Synopsis av boken:
To all appearances, Dan Chase is a harmless retiree in Vermont with two big mutts and a grown daughter he keeps in touch with by phone. But most sixty-year-old widowers don’t have multiple driver’s licenses, savings stockpiled in banks across the country, and a bugout kit with two Beretta Nanos stashed in the spare bedroom closet. Most have not spent decades on the run. Thirty-five years ago, as a young hotshot in army intelligence, Chase was sent to Libya to covertly assist a rebel army. When the plan turned sour, Chase reacted according to his own ideas of right and wrong, triggering consequences he could never have anticipated. And someone still wants him dead because of them. Just as he had begun to think himself finally safe, Chase must reawaken his survival instincts to contend with the history he has spent his adult life trying to escape.

Trenger du egentlig så mye mer?

The Stand

Stephen Kings magnum opus. En postapokalyptisk verden, knust av pest og en gigantisk kamp mellom det gode og det onde.
I denne er det Aleksander Skarsgård som spiller personifiseringen av det onde : «Randall Flagg.»

Star Trek: Strange New Worlds

De siste årene har Star Trek hatt en gjenoppblomstring. Vi har hatt Discovery, og Picard og nylig kom også den animerte serien Star Trek: Lower Decks. Alt dette er deler av CBS sin plan som gjerne omtales «All Star Trek all the time.» I denne serien følger vi Kaptein Pike (som i Star Trek kanon er den første kapteinen på Enterprise før Kirk,) og hans mannskap. Alle karakterene debuterte i Star Trek Discovery – og ble fanfavoritter. De er kanskje de elementene som var likest de tradisjonelle Star Trek seriene. Usikker når denne har premiere, men det har blitt hevdete at det blir sent på året 2020.

All Creatures Great and Small

Jeg er stor fan av James Herriots selvbiografiske bøker om livet som småbyveterinær i Yorkshire i og rundt annen verdenskrig. Jeg erogså fan av den tidligere filmatiseringen som BBC lagde mellom 1978 og 1990. Foreløpig er det lagd 6 episoder og en julespesial. Så kanskje den kommer nærmere jul i England?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s